www.furtunapa.ro


Situl principal Emsai: www.emsaindustriale.ro
Produse de calitate, import UE * Importator direct * Stoc propriu * Raport calitate/pret excelent * Gama larga de produse * Servire prompta * Garantie achizitie * mai mult

Furtun vidanja - Furtun pentru vidanjare

Compania EMSAI INDUSTRIAL Bucuresti comercializeaza furtun vidanja - furtun pentru vidanjare de diverse tipuri si diametre, de cea mai buna calitate din import.

Furtunul pentru vidanjare poate fi realizat in varianta constructiva din cauciuc - furtun de cauciuc cu spira metalica, cat si in varianta din PVC cu spira de plastic.

Furtunul de vidanjare din cauciuc este ceva mai greu, fiind recomandat pentru aplicatii grele si solicitari de uzura deosebite.

Furtunul pentru vidanja din PVC este usor si flexibil, putand fi manipulat cu usurinta, si fiind un bun inlocuitor al furtunului din cauciuc, remarcandu-se si prin costul scazut.

Oricare ar fi varianta constructiva aleasa de Dvs, furtunurile pe care le comercializam se remarca prin calitate deosebita si buna rezistenta in timp si la actiunea factorilor atmosferici cat si la procesul de vidanjare propriu-zis.

Va invitam sa ne contactati chiar acum - un reprezentant al nostru va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare.Pentru informatii si comenzi:

Informatii si comenzi:
EMSAI INDUSTRIAL SRL - Bucuresti
Vodafone:   0723.153.258
Telekom Fix:   021 250.84.10
Email: office@furtunapa.ro
Adresa: Sos. Andronache 201 bis, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru: Luni-vineri, orele 9-16.30
Livrare in toata tara prin curierat. Va multumim si va asteptam!

furtun vidanja >> furtun vidanjare >> furtun vitanja >> furtun pentru vidanja >> furtun pentru vidanjare
Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, si pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc, sau aduse pe comanda.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© EMSAI INDUSTRIAL. Toate drepturile rezervate.    Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact