www.furtunapa.ro


Produse de calitate, import UE * Importator direct * Stoc propriu * Raport calitate/pret excelent * Gama larga de produse * Servire prompta * Garantie achizitie * mai mult

Furtun siliconic

Compania EMSAI INDUSTRIAL bucuresti comercializeaza furtun siliconic, care este un furtun special confectionat din silicon, un material cu proprietati deosebite. Acest furtun este deosebit de flexibil, rezistent la temperaturi ridicate de pana la 200*C. Aplicatiile furtunului din silicon sunt speciale, fiind utilizabil pentru transportul lichidelor alimentare cat si anumiti acizi si baze, in industria alimentara, in sectorul medical, in laboratoare etc.

Siliconul este un material flexibil care rezista la temperaturi ridicate, dar si la temperaturi scazute de pana la -50*C. Furtunul din silicon poate fi utilizat si pentru transportul de lichide cu continut de alcool de pana la 50%. Materialul din care este confectionat furtunul este semitransparent, lichidul care circula prin furtun putand fi observat cu usurinta.

Pentru informatii si comenzi, va invitam sa ne contactati chiar acum folosind numerele de telefon de mai jos:
Pentru informatii si comenzi:

Informatii si comenzi:
EMSAI INDUSTRIAL SRL - Bucuresti
Vodafone:   0723.153.258
Telekom Fix:   021 250.84.10
Email: office@furtunapa.ro
Adresa: Sos. Andronache 201 bis, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru: Luni-vineri, orele 9-16.30
Livrare in toata tara prin curierat. Va multumim si va asteptam!

Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, si pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc, sau aduse pe comanda.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© EMSAI INDUSTRIAL. Toate drepturile rezervate.    Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact