www.furtunapa.ro


Produse de calitate, import UE * Importator direct * Stoc propriu * Raport calitate/pret excelent * Gama larga de produse * Servire prompta * Garantie achizitie * mai mult

Furtun PTFE

Firma noastra ofera clientilor sai furtun PTFE produs in Italia, un furtun de cea mai buna calitate, la pret excelent.

Produsul furtun PTFE este deosebit de rezistent la temperatura, presiune si factori chimici (acizi, baze, solventi). Este compatibil cu majoritatea substantelor chimice, are o buna rezistenta la presiune. Furtunul din PTFE rezista la o gama extrema de temperaturi: de la -60 °C pana la +250 °C.

Acest tip de furtun are cele mai bune proprietati antiaderente si este foarte usor de curatat. Interiorul furtunului este lis (neted), iar furtunul este de culoare alba si usor translucid.

Prezinta rezistenta la acizi, baze, hidrocarburi, solventi, alcool, diverse alte lichide agresive chimic. Materialul din care este confectionat peretele furtunului (PTFE sau politetrafluoretilena) este un polimer al tetrafluoroetilenei, sintetic, care are numeroase utilizari, rezistent la temperatura si actiunea substantelor chimice. Produsul este realizat sub forma de role de lungime mare, de pana la 50 m. Se comercializeaza sub forma de rola sau fractii de rola.

Pentru informatii suplimentare, preluare si procesare de comenzi rapide ori suport in identificarea necesarului aplicatiei Dvs., va invitam sa ne contactati. Consultantii nostri va stau integral la dispozitie.
Pentru informatii si comenzi:

Informatii si comenzi:
EMSAI INDUSTRIAL SRL - Bucuresti
Vodafone:   0723.153.258
Telekom Fix:   021 250.84.10
Email: office@furtunapa.ro
Adresa: Sos. Andronache 201 bis, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru: Luni-vineri, orele 9-16.30
Livrare in toata tara prin curierat. Va multumim si va asteptam!

Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, si pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc, sau aduse pe comanda.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© EMSAI INDUSTRIAL. Toate drepturile rezervate.    Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact