www.furtunapa.ro


Produse de calitate, import UE * Importator direct * Stoc propriu * Raport calitate/pret excelent * Gama larga de produse * Servire prompta * Garantie achizitie * mai mult

Furtun petrol

Compania Emsai Industrial va pune la dispozitie o gama variata de furtun petrol, furtun pentru combustibil si produse petroliere, un produs de prima calitate, import UE.

Oferim din stoc si pe comanda rapida, furtun petrol pentru absorbtie si refulare, realizat din cauciuc de formulatie speciala, rezistent la hidrocarburi si uzura. Produsele sunt se prezinta in variante constructive multiple, si o gama larga de diametre.

Furtunul de petrol vine in doua variante constructive, pentru absorbtie si refulare. Varianta pentru refulare este intarita cu insertie din poliester de inalta tenacitate, care ofera furtunului rezistenta mecanica si la presiune. Materialul special din stratul interior este deosebit de rezistent la petrol si alti combustibili, iar stratul exterior confera rezistenta la uzura si imbatranire. Varianta pentru aspiratie este intarita suplimentar cu spirala metalica.

Furtunul de petrol se prezinta in doua variante, varianta de refulare la diametre mici, sau cea pentru absorbtie si refulare, la diametre mari. Comercializam furtun de petrol la rola, iar produsul vine uzual sub forma de role de 30 sau 50 m lungime.

Cateva caracteristici ale furtunului de petrol:

  • Material: Cauciuc, rezistent la actiunea produselor petroliere de formula speciala
  • Ranforsat cu tesatura textila de inalta tenacitate
  • Ranforsat cu spirala metalica (varianta pentru absorbtie)
  • Diametre interioare: 6, 8, 10, 13, 16, 19, 25, 32, 38, 51, 63, 76, 102mm.

Pentru informatii si comenzi:

Informatii si comenzi:
EMSAI INDUSTRIAL SRL - Bucuresti
Vodafone:   0723.153.258
Telekom Fix:   021 250.84.10
Email: office@furtunapa.ro
Adresa: Sos. Andronache 201 bis, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru: Luni-vineri, orele 9-16.30
Livrare in toata tara prin curierat. Va multumim si va asteptam!

Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, si pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc, sau aduse pe comanda.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© EMSAI INDUSTRIAL. Toate drepturile rezervate.    Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact