www.furtunapa.ro


Produse de calitate, import UE * Importator direct * Stoc propriu * Raport calitate/pret excelent * Gama larga de produse * Servire prompta * Garantie achizitie * mai mult

Furtun motorina

Compania Emsai Industrial comercializeaza furtun de motorina import UE (Italia, Germania, Polonia), un produs de prima calitate, de la producatori de renume. Produsele sunt disponibile cu livrare imediata din stoc sau pe comanda rapida. Sunplimentar va punem la dispozitie o gama larga de furtunuri industriale, de uz general si special.

Comercializam modele diferite de furtun de motorina, pentru refulare (diametre mici) sau pentru absorbtie si refulare (diametre medii si mari). Modelele de furtun de motorina pentru refulare sunt intarite cu tesatura textila, iar cele pentru absorbtie si refulare sunt ranforsate cu tesatura textila si spira metalica. Produsul se prezinta sub forma de role de lungimi diferite, uzual la 30 m sau 50 m lungime.

Cateva caracteristici ale produsului furtun de motorina:

  • Confectionat din cauciuc de formula speciala, rezistent la combustibili
  • Insertie textila, suplimentar spira metalica pentru varianta de absorbtie
  • Rezistente la hidrocarburi, la uzura si la actiunea factorilor atmosferici
  • O gama larga de diametre: 6, 8, 10, 13, 16, 19, 25, 32, 38, 51, 63, 76, 102. Diametre suplimentare disponibile pe comanda.

Modelele de furtun de motorina pe care le comercializam sunt nu numai de prima calitate, dar si la un pret competitiv. Va invitam sa ne contactati pentru identificarea modelului potrivit pentru aplicatia Dvs, si pentru orice alte informatii sau comanda rapida.
Pentru informatii si comenzi:

Informatii si comenzi:
EMSAI INDUSTRIAL SRL - Bucuresti
Vodafone:   0723.153.258
Telekom Fix:   021 250.84.10
Email: office@furtunapa.ro
Adresa: Sos. Andronache 201 bis, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru: Luni-vineri, orele 9-16.30
Livrare in toata tara prin curierat. Va multumim si va asteptam!

Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, si pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc, sau aduse pe comanda.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© EMSAI INDUSTRIAL. Toate drepturile rezervate.    Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact