www.furtunapa.ro


Produse de calitate, import UE * Importator direct * Stoc propriu * Raport calitate/pret excelent * Gama larga de produse * Servire prompta * Garantie achizitie * mai mult

Furtun gaze, furtun oxigen, furtun acetilena

Compania EMSAI INDUSTRIAL Bucuresti ofera clientilor sai o gama larga de FURTUN pentru gaze - de diverse tipuri si marimi. Din aceste tipuri de furtunuri pentru gaze putem enumera:

  • Furtun acetilena
  • Furtun oxigen
  • Furtun oxi-acetilena, furtun twin

Furtunurile pentru gaze pe care le comercializam sunt confectionate din cauciuc cu insertie, cat si din alte materiale constructive, si sunt rezistente la actiunea gazelor transportate, la conditiile atmosferice si la presiuni ridicate. Aceste furtunuri rezista la uzura si au o buna durata de viata. Furtunul de gaze pe care il comercializeaza firma noastra este de cea mai buna calitate, din import.

Pentru informatii si comenzi, va invitam sa va adresati chiar acum consultantilor nostri, folosind datele de contact de mai jos:
Pentru informatii si comenzi:

Informatii si comenzi:
EMSAI INDUSTRIAL SRL - Bucuresti
Vodafone:   0723.153.258
Telekom Fix:   021 250.84.10
Email: office@furtunapa.ro
Adresa: Sos. Andronache 201 bis, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru: Luni-vineri, orele 9-16.30
Livrare in toata tara prin curierat. Va multumim si va asteptam!

Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, si pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc, sau aduse pe comanda.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© EMSAI INDUSTRIAL. Toate drepturile rezervate.    Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact