www.furtunapa.ro


Produse de calitate, import UE * Importator direct * Stoc propriu * Raport calitate/pret excelent * Gama larga de produse * Servire prompta * Garantie achizitie * mai mult

Furtun absorbtie

Compania Emsai Industrial din Bucuresti ofera din stoc, o gama larga de modele de furtun absorbtie. Produsele noastre de absorbtie sunt de cea mai buna calitate, import U.E. din tari precum Germania si Italia, si in acelasii timp sunt oferite la un pret competitiv.

Furtunul de absorbtie se poate folosi pentru absorbtie si refulare de lichide, cat si pentru particule solide, aer, praf, rumegus, span, pilitura si alte astfel de materiale. Comercializam si furtun de absorbtie pentru produse alimentare, utilizabil pentru absorbtia si transportul lichidelor alimentare. Deasemeni, anumite modele se pot folosi pentru transportul de granule abrazive, cum ar fi granulele din plastic, peleti, cereale si alte particule cu abrazivitate ridicata.

Oferim furtun absorbtie confectionat din urmatoarele materiale, in functie de model:

  • PVC transparent cu spira metalica
  • Polietilena(strat interior), cauciuc (strat exterior) - un furtun compozit cu aplicatii multiple
  • Poliuretan cu spira metalica, flexibil
  • Cauciuc.
Furtunul de absorbtie prezinta spirala de otel incorporata, care ii permite acestuia sa isi pastreze forma rotunda atunci cand se foloseste absorbtia, respectiv cand furtunul este conectat la o pompa sau alt dispozitiv care creeaza depresiune (vacuum).
Pentru informatii si comenzi:

Informatii si comenzi:
EMSAI INDUSTRIAL SRL - Bucuresti
Vodafone:   0723.153.258
Telekom Fix:   021 250.84.10
Email: office@furtunapa.ro
Adresa: Sos. Andronache 201 bis, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru: Luni-vineri, orele 9-16.30
Livrare in toata tara prin curierat. Va multumim si va asteptam!

Important: Preturile se pot schimba fara notificare prealabila, si pot fi diferite pentru produsele care nu sunt pe stoc, sau aduse pe comanda.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Va multumim pentru intelegere!

© EMSAI INDUSTRIAL. Toate drepturile rezervate.    Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact